define('ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS', true);

Greencore

vil gjøre en forskjell

SAMARBEID

Greencore inngår samarbeid basert på felles engasjement og utfyllende kompetanseområder.

Vi samarbeider med

REFERANSER

Stor takk til Ida Sofie Ask Bjaarstad i Greencore AS for å ha loset oss trygt gjennom sertifiseringsprosessen som Miljøfyrtårn. Din kunnskap, formidlingsevne og engasjement gjorde arbeidet for oss mye enklere. Vi satt også stor pris på din personlige oppfølging av hver enkelt bedrift. Advokatfirma Olafsen ble sertifisert i mai 2022, som et av få advokatkontorer i landet. Nå ser vi frem til videre samarbeid om arbeid med virksomhetsledelse og bærekraft!

Åse Britt Olafsen

Daglig leder, Advokatfirma Olafsen AS

Tusen takk Ida Sofie i Greencore for et inspirerende Miljøfyrtårn kurs. Det har vært lærerikt, intensivt og vi har fått god oppfølging underveis. Takker så mye for god veiledning. Jeg vil anbefale andre som ønsker å bli Miljøfyrtårn sertifisert til å bruke Greencore som kursholder. Matfikseren kan etter intense 3 mnd med stolthet kalle seg Miljøfyrtårn bedrift.

Katrine Bråthen

Daglig leder, Matfikseren AS

Takk til Greencore v/ Ida Sofie Ask Bjaarstad som sørget for at dette gikk som en drøm.
Oppfordrer alle bedrifter til å bli miljøsertifisert.

Grythe Maskin AS

Ida Sofie var til uvurderlig hjelp for oss i prosessen med Miljøfyrtårn-sertifisering. Vi er stolte over at vi nå har fått på plass kvalitetsstempelet som viser at vi jobber systematisk med miljø.

Martin Rønning AS

Lidia Widera-Mundal, Miljøfyrtårn-ansvarlig

Tusen takk! Veldig bra å bli rettledet gjennom denne prosessen av Greencore As og Ida Sofie kan anbefales. Hun klarte å formidle nytten av Miljøfyrtårn på en god og redelig måte. «Lærerikt! Og det blir satt pris på av kundene!».

Bjørn Erik Sørensen

Eier og daglig leder hos BE Sørensen Spesialentreprenør AS

Miljøfyrtårn-sertifikatet er veldig viktig for Atrack. Med det som dokumentasjon for miljøarbeidet, kan vi delta i offentlige anbudsprosesser.
Ida Sofie har fått oss til å tenke nytt. Atrack hadde ikke vært der vi er i dag, uten henne.
Rune Owsinski

Arbeidsleder, Atrack Entreprenør AS

«Ida Sofie viste et godt engasjement med særdeles god faglig kompetanse, noe som kreves for å kunne bidra til en utførelse som gir en miljøgevinst i positiv retning.»

Prosjektleder Ketil Hovelsen og byggeleder Jan Egil Juvet

VA prosjekt Østskogen Øvre-Torvbråten Skole, Asker kommune

Start din grønne reise i dag